CIRCUS PARTY 30's - Empresa

 

Fitxa tècnica

 

Client: Empresa Internacional 

Tipologia de l'esdeveniment: Esdeveniment Conceptual 

Nombre d'assistents: 800 pax 

Data: novembre 2013 

Localització: Port Vell - BarcelonaL'Objectiu

Recrear una festa temàtica dels anys 30 per sorprendre els 800 directius VIP convidats al sopar de fi de convenció. 
Idea creativa / Idea creativa / Creative concept / Idée creative

Bacus va proposar com a ubicació , un dels circ museu més famosos i antics del món : El circ Raluy . La ubicació es va dividir per zones en funció de l'arribada dels clients :Zona exterior de rebuda , " Màgic món del circ dels anys 30 " on es van muntar 3 km de moqueta vermella , un cortinatge de vellut simulant un teló de teatre i personatges que rebien els convidats . La següent zona , consistia en una àrea creada amb carruatges antics del circ i camions de l'època, ubicant la zona de photocall i welcome drink , amb més personatges interactius . Seguia la carpa principal del circ , on la pista central com a base per als shows , emmarcava les zones de descans amb sets de butaques vintage , sets de bodypaintings recreant animals i punts de càtering oferint suculents delicatessen . D'aquesta carpa , es va annexionar una carpa de 600m2 , per cobrir l'aforament de l'esdeveniment de més de 800pax . Amb una carpa poligonal de 9m d'alçada i la qual va haver de decorar per crear el mateix ambient càlid de l'envelat Raluy . Per a això es va recobrir la seva totalitat amb telers bordeus i crema , mobiliari vintage i decoracions circenses .


Repte

La preparació de l'esdeveniment va comportar més de sis mesos d'intens treball i negociacions. El Circ Raluy va avançar la seva arribada a Barcelona per poder realitzar l'esdeveniment, va caldre gestionar tots els permisos necessaris amb Port Vell i realitzar tot el muntatge de circ més carpa annexa en una setmana. Durant la nit de l'esdeveniment, el total de proveïdors i personal treballant per a l'esdeveniment superava les 150 persones. 


Resultat

El cliente final y los invitados, asiduos a fiestas corporativas espectaculares, tenían un perfil muy exigente y la propuesta, aunque fue petición estricta del cliente, era arriesgada tanto en localización como en concepto. Finalmente, el excelente trabajo de todos los proveedores implicados creó una noche mágica en una localización increíble que transportaba a los fantásticos años 30 y todo su glamour.